Prima pagină » Paste Amatriciana Reteta Bucatarie Italiana.

Paste Amatriciana Reteta Bucatarie Italiana.

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom gati o reteta traditionala italiana, Paste amatriciana. Reteta bucatarie italiana. Aceasta fiind o reteta usor de realizat si foarte gustoasa.

Ce spuneti de Paste Amatriciana, reteta bucatarie italiana ? Aceasta reteta din bucataria italiana este o reteta simpla si usor de facut. Paste Amatriciana se poate face cu kaizer, bacon sau orice tip de carne .

Advertisements

Asteptam parerile voastre.

Paste Amatriciana. Reteta Bucatarie Italiana. Retetea Simpla Si Usor De Facut.
Advertisements

Paste Amatriciana. Reteta Bucatarie Italiana. Retetea Simpla Si Usor De Facut.

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • 200 g pene rigate

  • 1 ceapa medie

  • 1 lingurita ulei (de masline)

  • 250 g kaizer (afumat)

  • 400 g pulpa rosii

  • 250 g apa

  • sare

  • piper

  • parmezan

Instructiuni

  • Incepem prin a taia ceapa cubulete.
  • Indepartam soriciul de pe kaizer si il taiem in cubulete de aproximativ 5 mm.
  • Punem tigaia pe foc si adaugam 1 lingurita de ulei si ceapa taiata pe care o calim timp de 2-3 min.
  • Adaugam kaizerul si acoperim cu un capac ca acesta sa nu se prajeasca ci sa se inabuse. Lasam aproximativ 5 min pana se topeste si capata o culoare mai alba.
  • Adaugam 400 g pulpa de rosii si un pahar de apa. Punem capacul si dam focul la mare pana incepe sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba dam focul la mic si amestecam din cand in cand pana ce compozitia devine mai densa timp de 25-30 min.
  • Dupa ce sosul a fiert adaugam sare si piper dupa gust si mai lasam la fiert 2 min si sosul este gata.

    Nu uitati apasati butonul de abonare pe youtube pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare.

  • Punem 1 litru de apa la fiert iar in momentul in care da in clocot adaugam pastele si amestecam din cand in cand ca acestea sa nu se lipeasca.
  • Lasam la fiert aproximativ 10 min sau conform intructiunilor de pe ambalaj.
  • Scoatem si scurgem pastele dupa care punem intr-un bol. Adaugam sosul si amestecam.
  • La final mai adaugam parmezan.

  • Speram ca va placut reteta noastra , va dorim pofta buna si nu uitati sa dati abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Advertisements

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*