Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom gati impreuna un tort de salam de biscuiti. Aceasta fiind o reteta usor de realizat si foarte deliciosa.
Tort de salam de biscuiti cu ciocolata, nuca si rahat. O reteta care iti va aduce aminte de copilarie. O reteta care iti va duce aminte de bunici.
Asteptam parerile voastre.

Tort De Salam De Biscuiti Cu Ciocolata, Nuca Si Rahat.
Ingrediente
500 g biscuti
150 g unt
250 g rahat
1 ½ lingura cacao
5 oua
250 g zahar
coaja de la o lamaie
esenta de vanilie
esenta de rom
- Topping
300 g ciocolata
100 ml lapteneagra si alba
Instructiuni
- Incepem prin a rupe biscuitii in bucati mici.
- Taiem rahatul in bucatele mici dupa care maruntim nucile.
- Omogenizam ouale.
- Punem oala la foc mic si adaugam untul. Amestecam pana se topeste. Adaugam ouale impreuna cu zaharul. Amestecam pana se topeste zaharul.are il adaugam peste.
- Acesta compozitie se amesteca in continuu. In timp ce amestecam adaugam cacaua si amestecam. Coaja de lamaie si esenta de vanilie si rom si amestecam.
- In continuare adaugam biscuitii, rahatul, nucile si amestecam pana compozitia devine omogena.
Nu uitati apasati butonul de abonare pe youtube pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare. Luam forma de copt de diametru 13 cm si una de 18 dumneavoastra puteti folosi si alte dimensiuni, dupa care luam amestecul si il turnam inauntru.
- Pentru crema punem un ibric pe foc si incalzim laptele. Dupa ce laptele s-a incalzit punem ciocolata rupta in cubulete si amestecam pana se omogenizeaza.
- Dupa ce crema sa omogenizat turnam in forma deasupra blatului.
Dupa ce am terminat lasam sa se raceasca dupa care introducem la frigider aproximativ 24 ore.
Speram ca va placut reteta noastra , va dorim pofta buna si nu uitati sa dati abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.