Prima pagină » Prajitura Cremoasa Cu Biscuiti Fara Coacere.

Prajitura Cremoasa Cu Biscuiti Fara Coacere.

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom face impreuna o prajitura cremoasa cu biscuiti fara coacere.  Aceasta fiind o reteta delicioasa, ieftina si usor de facut.

Eu credeam ca o prajitura atat de simplu de facut nu va fi exceptionala la gust. Dar spre surprinderea mea aceasta prajitura cremoasa cu biscuiti fara coacere este contrar tuturor asteptarilor ba chiar exceptionala. Racoroasa si IEFTIN de facut va fi un deliciu racoros pentru zilelele calduroase de vara. Voi ce retete simple si delicioase stiti?

Advertisements

Asteptam parerile voastre.

Prajitura Cremoasa Cu Biscuiti Si Budinca Fara Coacere.
Advertisements

Prajitura Cremoasa Cu Biscuiti Si Budinca Fara Coacere.

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • Blat
  • biscuiti

  • ciocolata

  • Crema
  • 60 g zahar

  • 60 g gris

  • 400 ml lapte

  • 50 g unt

  • 45 g dulceata sau gem

  • Budinca
  • 1,1 l lapte

  • 100 g amidon de porumb

  • 160 g zahar

  • 5 galbenusuri

  • 1lingurita esenta de vanilie

  • sare

Instructiuni

  • Incepem prin a lua tava si punem folie in interior. Dupa care punem un strat de biscuiti.
  • Dupa ce am terminat facem crema si punem la foc mic, un ibric si laptele pe care il incazim putin. Urmatorul pas este sa adaugam zaharul si grisul, dupa care omogenizam pana cand amestecul se face cremos.
  • Dupa ce se ingroasa adaugam de unt si dulceata sau gem si amestecam.
  • Dupa ce am terminat turnam crema peste primul strat de biscuiti, mai adaugam un strat de biscuiti.
  • Urmatorul pas este sa ne apucam de budinca de vanilie si incepem prin a pune intr-un castron amidonul, sarea si zaharul si amestecam un pic.
  • Mixam galbenusurile dupa care adaugam 100 ml lapte rece si omogenizam.
  • Peste oua adaugam amidonul, sarea si zaharul si omogenizam pana se topeste zaharul.

    Nu uitati apasati butonul de abonare pe youtube pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare.

  • Urmatorul pas este sa incalzim 1 litru de lapte dar fara sa il fierbem.
    Dupa ce aceast s-a incalzit punem jumatate din laptele cald putin cate putin peste compozitia din castron si omogenizam.
  • Dupa aceasta punem laptele din cratita la loc pe foc, la foc mic si adaugam si compozitia din castron peste. Adaugam si esenta de vanilie si amestecam 3-4 min pana se ingroasa.
  • Cand s-a ingrosat il luam de pe foc si il lasam 10 -15 min la racit.
  • Urmatorul pas este sa punem budinca peste al doilea strat de biscuiti.
  • Radem ciocolata si adaugam peste impreuna cu nuca de cocos.

  • Speram ca va placut reteta noastra , va dorim pofta buna si nu uitati sa dati abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Advertisements

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*