Prima pagină » Negresa Pufoasa Cu Ciocolata Si Nuca.

Negresa Pufoasa Cu Ciocolata Si Nuca.

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Cu un blat exceptional si umed, aceasta negresa pufoasa cu ciocolata si nuca va va face sa nu mai cautati alta reteta. Originara din SUA si preparata de un bucatar din greseala, aceasta prajitura negresa este una dintre cele mai simple prajituri preparate in bucatariile casnice din toata lumea. Voi ce prajituri faceti din putine ingrediente si cacao?

Numele meu este Inel Bogdan. Astazi vom face impreuna o reteta de negresa pufoasa cu ciocolata si nuca de care va veti indragosti. Va provoc sa faceti aceasta reteta de negresa cu ciocolata iar daca nu va iese asa cum v-am promis puteti sa nu mai ma urmariti.

Advertisements

Asteptam parerile voastre.

Reteta Negresa Pufoasa Si Simpla. Negresa Cu Ciocolata Si Nuca.
Advertisements

Reteta Negresa Pufoasa Si Simpla. Negresa Cu Ciocolata Si Nuca.

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • Blat
  • 350 g faina

  • 480 ml lapte

  • 3 oua

  • 250 g zahar

  • 150 g ulei

  • 50 g cacao

  • 7,5 g bicarbonat sodiu

  • 7,5 g praf copt

  • 1 lingurita sare

  • Glazura
  • 220 ml frisca lichida

  • 275 g fulgi ciocolata

  • 1 lingura ulei

  • Decor
  • 50 g nuca

Instructiuni

  • Incepem aceasta reteta de negresa pufoasa si simpla prin a combina ingredientele solide si punem faina intr-un bol.
  • Mai adaugam cacaoa, bicarbonatul, praful de copt, sarea si mixam ca sa se distribuie uniform in compozitie.
  • Urmatorul pas este sa combinam ingredientele lichide si punem laptele intr-un bol.
  • In continuare adaugam uleiul, ouale batute, zaharul si mixam.
  • Urmatorul pas este sa adaugam ingredientele lichide peste cele solide si mixam bine.
  • Acum luam un vas de yena de 22×30 cm si punem putin ulei, dupa care adaugam hartie de copt si mai punem putin ulei.

    Nu uitati apasati butonul de abonare pe youtube pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare.

  • In continuare turnam compozitia in vas.fierbem un pic.
  • Bagam la cuptorul preincalzit la 180 circa 50-60 min.
  • Acum ne apucam de glazura si si punem frisca lichida intr-o oala sau ibric si lasam sa fiarba.
  • Cand aceasta a ajuns la punctul de fierbere luam de pe foc si punem intr-un bol.
  • Adaugam fulgi de ciocolata si amestecam pana cand ciocolata se incorporeaza in totalitate in compozitie.
  • Mai adaugam o lingura de ulei ca glazura sa ramana lucioasa si dupa racire, si amestecam bine.
  • Cat lasam glazura la racit macinam nucile.
  • Acum verificam daca blatul este copt cu o scobitoare cum am mai facut in celelalte retete.
  • Lasam la racit, dupa care scoatem blatul din vas, daca a crescut neuniform il indreptam si il taiem in proportiile dorite.
  • Acum luam glazura si punem peste negresa dupa care adaugam nucile macinate.
  • Speram ca va placut reteta noastra , va dorim pofta buna si nu uitati sa dati abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Advertisements

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*