Prima pagină » Saratele Cu Branza Dulce De Vaci.

Saratele Cu Branza Dulce De Vaci.

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Reteta saratele cu branza dulce de vaci este o reteta de patiserie pe care daca o veti face, nu mai o sa mai cautati alta. Delicioase si fragede saratelel aduc un plus de gust pe masa noastra.

Numele meu este Inel Bogdan si astazi dupa cum v-am obisnuit vom face impreuna….. Acum sunteti curiosi dar zic si eu asa ca ati vazut deja. O reteta de saratele cu branza dulce de vaci, cu adevarat saratele.

Advertisements

Asteptam parerile voastre.

Saratele Cu Branza Dulce De Vaci. Saratele Adevarate. Reteta Patiserie.
Advertisements

Saratele Cu Branza Dulce De Vaci. Saratele Adevarate. Reteta Patiserie.

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • 400 g faina

  • 400 g branza dulce de vaci

  • 400 g unt

  • 2 oua

  • 2 lingurite de sare

  • mac

Instructiuni

  • Pentru inceput avem faina intr-un bol peste care vom adauga branza de vaci. Despre branza vreau sa va spun ca este musai sa fie branza dulce de vaci deorece datorita procesului de fermentatie aluatul nostru va creste si sa fie cat de grasa posibil veti gasi.
  • Taiem untul si il adaugam peste faina. Mai adaugam o lingurita de sare si ne apucam de franatat.
  • Nu trebuie sa framantam prea mult doar cat sa se incorporeze faina in aluat dupa care bagam la frigider in jur de 10-12 ore. Puteti sa faceti aluatul de dimineata iar seara sa le coaceti.
  • Acum ca aluatul este gata, presaram pe masa faina si ne apucam de intins. Aluatul trebuie sa aiba cam jumatate de cm grosime.

    Nu uitati apasati butonul de abonare pe youtube pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare.

  • Dupa ce am intins aluatul incercam sa il indreptam intr-un patrat ca saratelele sa arate uniform dupa care le taiam.
  • Omogenizam ouale dupa care le vom da peste saratele exact pe masa de lucru nu in tava ca sa nu ne chinuim.
  • Presaram deasupra mac. Macul este benefic în caz de raceala, laringita, bronsita, astm bronsic si are efecte emoliente si calmante in cazul tusei. Dumneavoastra puteti sa puneti mac sau chimen ce doriti dumneavoastra.zura si si punem frisca lichida intr-o oala sau ibric si lasam sa fiarba.
  • Pregatim tava de cop cu hartie si o dam cu un pic de ulei dupa care punem saratelele in tava.
  • Saratelele si compozitia care ramane o bagam inapoi la frigider pana vom face urmatoarea tava, deoarece untul din ele se va topi.
  • Dupa care bagam la cuptorul preincalzit la 190 C circa 20 minute.
  • Speram ca va placut reteta noastra , va dorim pofta buna si nu uitati sa dati abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Advertisements

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*