Prima pagină » Biscuiti De Post Cu Suc Portocale

Biscuiti De Post Cu Suc Portocale

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Acesti biscuiti de post cu suc portocale si pasta de susan (tahini) vor fi un deliciu pentru toate varstele. Fara lapte si fara ou, ingrediente care iar fi facut foarte perisabili. Acesti biscuiti vegani vor rezista si 2 saptamani pe mesele voastre daca faceti mai multi.

Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom pregati impreuna o retete de biscuiti de post, vegani cu suc de portocale si pasta de susan (sos tahini). Acesti biscuiti vor ramane proaspeti si dupa o saptamana in borcanul de biscuiti si vor fi un deliciu pentru copiii vostri. Acesti biscuiti ii vom face numai cu ingrediente de casa si vom realiza si pasta de susan (sos tahini).

Advertisements
Biscuiti De Post Cu Suc De Portocale Si Pasta De Susan (Tahini). Biscuiti Vegani.
Advertisements

Biscuiti De Post Cu Suc De Portocale Si Pasta De Susan (Tahini). Biscuiti Vegani.

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • Pasta susan (tahini)
  • 88 g susan

  • 33 ml ulei

  • sare

  • Biscuiti
  • 600 g faina

  • ¼ lingurita sare

  • 8 g praf copt

  • ½ bicarbonat sodiu

  • coaja de la 2 portocale

  • 1 lingurita scortisoara

  • 220 g zahar

  • 250 ml suc portocale

  • 250 ml ulei

  • 120 g pasta susan (tahini)

  • 3 lingurite esenta vanilie

Instructiuni

  • Incepem aceasta reteta de biscuiti de post, vegani cu pasta de susan (sos tahini), prin a praji suasanul. Amestecam tot timpul ca semintele sa nu se arda. fel dupa care lasam la racit.
  • Urmatorul pas este sa punem semintele prajite intr-o rajnita si rajnim.
  • Acum punem susanul intr-un bol, adaugam uleiul, sarea si amestecam bine. Si uite asa am facut pasta de susan sau cum i se mai spune sos tahini.
  • In continuare ne apucam de ingredientele solide si punem faina intr-un bol.
  • Peste mai adaugam sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scortisoara, coaja de portocala si mixam bine ca ingredientele sa se distribuie uniform in compozitie.

    Nu uitati apasati butonul de abonare pe youtube pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare.

  • Acum ne acupam de ingredientele lichide si punem intr-un bol sucul de portocale.
  • Urmatorul pas este sa adaugam zaharul, uleiul, pasta de susan (tahini), esenta de vanilie si amestecam bine.
  • In continuare adaugam treptat ingredientele solide peste cele lichide si mixam bine.
  • Acum acoperim cu un prosop de bucatarie si lasam la odihnit 20 min ca sa putem forma biscuitii.
  • Luam o tava dam cu putin ulei, punem hartie de copt si dam din nou cu ulei.
  • In continuare formam biscuitii. Daca doriti putem sa ii presaram cu susan deasupra.
  • Bagam la cuptorul preincalzit la 180 C , 20-25 min.
  • Speram ca va placut reteta noastra , va dorim pofta buna si nu uitati sa dati abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Notite

    Advertisements

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *