Prima pagină » Fasole cu carnati si cabanosi afumati

Fasole cu carnati si cabanosi afumati

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom pregati impreuna fasole cu carnati si cabanosi afumati.

Aceasta reteta de fasole cu carnati si cabanosi afumati este o reteta delicioasa si foarte foarte usor de facut. Originile acestor boabe delicioase este in America de Sud si mai precis din Mexic si Peru. Va multumim pentru sugestii si vom tine cont tot timpul de parerile voastre.

Advertisements

Asteptam parerile voastre si comentarile legate de aceasta reteta.

Fasole cu carnati si cabanosi afumati. Secrete pentru o fasole delicioasa.
Advertisements

Fasole cu carnati si cabanosi afumati. Secrete pentru o fasole delicioasa.

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • 500 g fasole

  • 1 cartof

  • 2-3 carnati afumati

  • 2-3 cabanosi afumati

  • 2 cepe

  • 1 morcov

  • 1 ardei

  • 1 legatura marar

  • 60 ml ulei

  • 3-4 linguri de bulion

  • sare

  • piper

  • cimbru

Instructiuni

  • Incepem prin a pune fasolea la inmuiat. Indicat ar fi sa o puneti de seara si sa o faceti a doua zi.
  • Urmatorul pas este sa scurgem fasolea si sa o adaugam intr-o oala. Punem apa peste fasole si punem la fiert.
  • Acum vom curata cartoful si il vom adauga in interiorul oalei. Acesta este un secret ce ne va ajuta sa scapam de preblemele bine stiute cand mancam fasole.
  • Cand incepe sa fiarba lasam 45 de minute la fiert.
  • Intre timp prajim carnati. Dupa aceasta ii taiem bucatele. Urmatorul pas este sa taiem cabanosii si sa ii prajim un pic.

    Apasa butonul de abonare din coltul din dreapta jos pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.
  • Acum ca au trecut 45 de minute scurgem fasolea dupa care adaugam apa calda si mai lasam la fiert 45 de minute.
  • Intre timp taiem cepele, ardeiul si morcovul.
  • Dupa aceasta punem uleiul in tigaie si adaugam ceapa, ardeiul si morcovul si le calim. Dupa care adaugam bulionul si amestecam.
  • Mai scurgem o data apa si punem din nou cu apa la fiert.
  • Dupa aceasta adaugam ceapa, morcovul, ardeiul, mararul si amestecam. Mai adaugam carnati, cabanosii, sarea, piperul si cimbru si mai lasam la fiert in jur de 30 min.
  • Speram ca ti-a placut reteta noastra , iti doresc pofta buna si nu uita sa dai abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Notite

    Advertisements

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *