Prima pagină » Scovergi pufoase de post vegane

Scovergi pufoase de post vegane

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom pregati impreuna reteta scovergi pufoase de post vegane. Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.

Prepararea scovergilor este o adevarata placere, iar gustul de scovergi pufoase de post vegane iti aminteste de zilele din copilarie petrecute la bunici. Reteta scovergi pufoase de post este o alegere rapida si simpla pentru zilele in care nu ai prea mult timp la dispozitie, dar vrei sa pregatesti ceva delicios si satios.        

Advertisements

Cu toate acestea, scovergile nu sunt doar un preparat simplu si rapid, ci si unul extrem de versatil. Le poti servi simple sau alaturi de gem, dulceața, smantana sau orice altceva iti place. Ele pot fi consumate ca inlocuitor de paine si pot fi savurate cu orice preferi, fiind ideale atat ca gustare, cat si ca masa. Scovergile sunt usor de facut si ii pot face pe cei dragi sa se simta cu adevarat speciali.

Asteptam parerile voastre si comentarile legate de aceasta reteta.

Scovergi pufoase de post vegane
Advertisements

Scovergi pufoase de post vegane

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • 850 g faina

  • sare

  • 50 g drojdie proaspata

  • 500 ml apa

  • 60 ml ulei

Instructiuni

  • Incepem aceasta reteta de scovergi pufoase de post prin a pune faina intr-un bol.
  • Urmatorul pas este sa punem sarea si sa mixam ca sa se distribuie uniform in compozitie.
  • Acum sfaramam drojdia.
  • Incalzim apa dar atentie o incalzim putin nu o fierbem.
  • Urmatorul pas este sa punem putina apa peste drojdie si amestecam ca sa o dizolvam.
  • Acum peste faina mai adaugam drojdia, restul de apa, uleiul si incepem sa amestecam cu o spatula.

    Apasa butonul de abonare din coltul din dreapta jos pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.
  • In continuare ne apucam de framantat dupa care scoatem pe masa si mai framantam inca un pic.
  • Urmatorul pas este sa acoperim castronul cu un prosop si lasam la dospit 1 ora la loc caldut.
  • Acum portionam in bilute tot aluatul.
  • Mai lasam pe masa 15 min sa mai creasca.
  • Acum ca sa dospit punem la incins o tigaie cu ulei.
  • Dupa aceasta ne apucam si le intindem cu mana.
  • In momentul in care le bagam in tigaie la prajit le mai intindem un pic deaorece cat stau pe masa se vor mai strange.
  • Speram ca ti-a placut reteta noastra , iti doresc pofta buna si nu uita sa dai abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Notite

    Advertisements

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *