Prima pagină » Lapte de pasare desertul copilariei

Lapte de pasare desertul copilariei

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom pregati impreuna un desert ieftin si bun din 4 ingrediente si anume Lapte de pasare desertul copilariei. Vom realiza un desert la pahar dar si unul la farfurie.

Copilaria este locul in care ne refugiem atunci cand vrem sa ne aducem aminte de cei dragi noua care nu ne mai sunt aproape. Unul din felurile in care ne aducem aminte de ei instant este mancare. De cine va aduce aminte acest desert ieftin si bun din 4 ingrediente si anume Lapte de pasare desertul copilariei?

Advertisements

Asteptam parerile voastre si comentarile legate de aceasta reteta.

Lapte de pasare desertul copilariei
Advertisements

Lapte de pasare desertul copilariei

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • 1 l lapte

  • 6 oua

  • 105 g zahar

  • 3 lingurite esenta de vanilie

  • 85 g zaha

Instructiuni

  • Incepem acest desert rapid si usor prin a pune laptele la fiert la foc mic, dupa care adaugam esenta de vanilie si lasam sa fiarba.
  • Intre timp ne apucam sa separam albusurile de galbenusuri. Avem grija sa nu avem de loc galbenus in albusuri.
  • Dupa aceasta ne apucam sa batem albusurile putin.
  • Cand acestia fac spuma incepem si adaugam 105 g de zahar treptat si mixam la viteza mare ca zaharul sa se dizolve complet si sa avem o bezea fina.

    Apasa butonul de abonare din coltul din dreapta jos pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.
  • Urmatorul pas este sa luam o lingura de acest fel de inghetata si sa ne apucam sa facem bulgari de zapada.
  • Punem in laptele care fierbe la foc mic si lasam cam 2 minute pe fiecare parte.
  • Dupa aceasta le scoatem si le punem pe o tava sau intr-un bol sa se raceasca.
  • Acum ne apucam de crema si prima data strecuram laptele de albusul ramas.
  • Dupa aceasta luam galbenusurile si adaugam restul de zahar si anume 85 g si mixam la viteza mare pana acestea se schimba la culoare si se fac o crema.
  • Adaugam laptele fierbinte si mixam la viteza mica pana se amogenizeaza.
  • Dupa care adaugam compozitia in oala si punem pe foc mic. tAmestecam pana cand se transforma intr-o crema care va ramane pe spatula si cand dam cu degetul ramane urma.
  • Dupa aceasta montam si ornam dupa placul fiecaruia
  • Speram ca ti-a placut reteta noastra , iti doresc pofta buna si nu uita sa dai abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Notite

    Advertisements

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *