Prima pagină » Gogosi umplute cu cartofi si ceapa

Gogosi umplute cu cartofi si ceapa

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom pregati impreuna o reteta speciala de gogosi umplute cu cartofi si ceapa care te va da pe spate.

Aceste gogosi umplute cu cartofi si ceapa sunt o reteta care va face furori printre prieteni si vecini.  Usoare si ieftin de facut aceste gogosi fara drojdie au un aluat pufos si delicios.

Advertisements

Voi ce reteta de gogosi preferati?

Asteptam parerile voastre si comentarile legate de aceasta reteta.

Gogosi umplute cu cartofi si ceapa
Advertisements

Gogosi umplute cu cartofi si ceapa

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • Aluat
  • 250 g branza vaca

  • 2 oua

  • 175 g iaurt

  • 25 g zahar

  • 20 ml ulei

  • 480 g faina

  • 10 g praf de copt

  • sare

  • Compozitie interior
  • 700 g cartofi

  • 20 g unt

  • 50 ml lapte

  • sare

  • piper

  • 1 ou

  • 1 ceapa rosie

Instructiuni

  • Incepem aceasta reteta de gogosi simple si delicioase prin a pune branza intr-un bol dupa care o sfaramam cu o furculita.
  • Dupa aceasta adaugam ouale, iaurtul, zaharul uleiul si amestecam bine pana devine o pasta.
  • Urmatorul pas este sa ne acopam de ingredientele solide si punem faina intr-un bol.
  • Dupa care adaugam praful de cop, sarea si amestecam ca ingredientele sa se distribuie uniform in compozitie.
  • Acum punem ingredientele solide peste cele lichide si ne apucam de framantat.
  • Urmatorul pas este sa lasam aluatul la odihnit pana facem compozitia din interior.

    Apasa butonul de abonare din coltul din dreapta jos pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.
  • Acum taiem cartofii si ii punem la fiert ca pentru piure.
  • Dupa ce s-au fiert ii punem intr-un bol si adaugam untul, laptele, sarea, piperul, oul si amestecam.
  • Urmatorul pas este sa taiem ceapa si sa o calim un pic.
  • Dupa care o adaugam peste cartofi si amestecam.
  • Acum luam aluatul si impartim in 10 bucati, dupa care formam bilute.
  • Intindem fiecare biluta, dupa care punem compozitie si impaturim.
  • Punem uleiul la incins si ne apucam de prajit.
  • Speram ca ti-a placut reteta noastra , iti doresc pofta buna si nu uita sa dai abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Notite

    Advertisements

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *