Aceasta reteta Raffaello cu crema de ciocolata la interior are origini italiene si ca orice dulce italian a cucerit piata din toata lumea. Impreuna vom face o combinatie unica pe youtube si anume canalele romanesti de gatit si anume vom pune crema in interiorul bomboanelor de lapte praf. In aceasta reteta de bomboane raffaello cu cocos, de pe canalul nostru Bucatarie cu delicii, veti mai gasi ciocolata alba si lapte praf. Voi ce crema ati folosi la interior?
Asteptam parerile voastre si comentarile legate de aceasta reteta.
Raffaello cu crema de ciocolata in interior
Ingrediente
- Bomboane
150 g zahar pudra
150 g lapte praf
150 g unt
75 g fulgi nuca cocos
- Crema interior
40 g unt
40 g ciocolata alba
40 g lapte condensat
Instructiuni
- Incepem prin a pune zaharul pudra intr-un bol dupa care adaugam laptele praf, nuca de cocos si mixam ca sa se distribuie uniform in compozitie.
- Urmatorul pas este sa punem untul la temperatura camerei si sa mixam pana ingredientele solide se incorporeaza in cel lichid.
- Dupa aceasta luam o lingura de inghetata si o umplem in acest fel. tGasim o biluta mai mica cu jumatate ca diametrul lingurii si apasam pana bila intra in centru jumatate.
- Indepartam excesul de compozitie si scoatem jumatatea de bomboana.
- Repetam operatiunea pentru restul de compozitie, dupa care trecem prin fulgi de nuca de cocos.
- Bagam la frigider pentru 1 ora.
Apasa butonul de abonare din coltul din dreapta jos pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu. - Intre timp ne apucam de compozitia din interior si pregatim o oala in care punem apa la fiert.
- Luam un bol de sticla si il punem peste oala cu apa care fierbe dar fundul bolului nu trebuie sa atinga apa.
- Acum luam si punem in bol untul, ciocolata alba si mixam pana se topesc.
- Dupa aceasta luam bolul de pe foc, adaugam laptele condensat si mixam pana se omogenizeaza.
- Acum luam mixerul si amestecam pana devine o crema.
- Lasam la racit.
- Bagam crema intr-un pus si scoatem jumatatile de bomboane de la frigider.
- Dupa aceasta umplem cu crema cele doua jumatati si le lipim, dupa care mai bagam la frigider o ora.
- Speram ca ti-a placut reteta noastra , iti doresc pofta buna si nu uita sa dai abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.