Prima pagină » Tort rapid cu biscuiti si smantana

Tort rapid cu biscuiti si smantana

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom face impreuna un tort rapid cu biscuiti si smantana. Aceasta tort este pentru un forma de 24 diametru iar forma din interior de 9 diametru.

Pentru ca suntem in secolul vitezei si aproape nu mai avem timp de nimic, ne am gandit sa facem un tort rapid cu biscuiti si smantana sa ne bucaram copiii.

Advertisements

Asteptam parerile voastre si comentarile legate de aceasta reteta.

Tort rapid cu biscuiti si smantana
Advertisements

Tort rapid cu biscuiti si smantana

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • Blat
  • 500 g biscuiti cacao

  • 300 g unt

  • Crema
  • 45 g amidon

  • 300 g zahar

  • 5 oua

  • 780 g smantana

  • 150 g unt

  • 3 lingurite esenta vanilie

  • Decor
  • Zmeura

Instructiuni

  • Incepem acest rapid, ieftin fara coacere prin a macina biscuiti. tUrmatorul pas este sa topim untul.
  • Dupa aceasta adaugam untul peste biscuiti si mixam.
  • Luam forma si adaugam 400 g din compozitia de biscuiti direct in forma si presam bine.
  • Acum luam forma cea mica o punem in centru si mai adaugam pe langa ea in exterior 150 g din compozitia de biscuiti. Presam bine ca sa creem un perete despartitor.
  • Bagam la congelator pentru aproximativ 1 ora.

    Apasa butonul de abonare din coltul din dreapta jos pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.
  • Intre timp ne apucam si facem crema si punem intr-un bol amidonul de porumb, zaharul si mixam.
  • In alt bol punem ouale, smantana, untul la temperatura camerei, esenta de vanilie si mixam.
  • Acum luam amidonul cu zaharul si adaugam treptat si mixam.
  • Punem o oala la foc mic si adaugam crema.
  • Amestecam timp de 5 minule incontinuu sa nu se lipeasca sau pana devine cremos.
  • Acum scoatem blatul de la frigider si incepem sa turnam crema in spatiul mare.
  • Scoatem usor forma din interior.
  • Turnam si in spatiul mic.
  • Acum luam restul de compozitie de biscuiti adica 140 g si o punem pe parte mai mare cu crema si rotunjim colturile la blat.
  • Decoram parte ne acoperita dupa bunul plac cu fructe.
  • Bagam la frigider pentru minim 4 ore.
  • Speram ca ti-a placut reteta noastra , iti doresc pofta buna si nu uita sa dai abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Notite

    Advertisements

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *