Prima pagină » Paine turceasca la tigaie cu unt

Paine turceasca la tigaie cu unt

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom face impreuna paine turceasca la tigaie cu unt si usturoi, aceasta fiind o reteta in 10 min. Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.

Daca sunteti mereu in graba si nu aveti timp sa gatiti, este posibil sa fiti tentati sa cumparati mancare deja pregatita. Dar cumpararea acestui tip de mancare poate fi problematica, deoarece nu cunoastem intotdeauna ingredientele pe care le contine.

Advertisements

De aceea, va propunem o solutie rapida si delicioasa: incercati reteta noastra de paine turceasca la tigaie! Aceasta paine este o optiune perfecta pentru cei care doresc sa economiseasca timp si sa gateasca ceva delicios acasa.

Reteta noastra este simpla si poate fi pregatita in doar 10 minute. Mai mult decat atat, veti avea ocazia sa experimentati si sa va bucurati de traditiile orientale. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta cheltuielilor pentru ca reteta noastra este nu doar delicioasa, ci si ieftina si usor de facut. In plus, veti putea evita gusturile artificiale si ingredientele nesanatoase prezente in mancarea cumparata din magazine.

Va incurajam sa incercati aceasta reteta de paine la tigaie astazi in 10 minute. Si sa descoperiti cat de simplu si gustos poate fi sa gatiti in propria bucatarie cu ingrediente sanatoase! Veti fi surprinsi de cat de mult va veti bucura de aceasta paine turceasca la tigaie cu unt si usturoi.

Asteptam parerile voastre si comentarile legate de aceasta reteta.

Paine turceasca la tigaie cu unt si usturoi
Advertisements

Paine turceasca la tigaie cu unt si usturoi

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • 1 kg faina

  • 21 g praf copt

  • 15 g sare

  • 460 g iaurt 2% grasime

  • 415 ml apa

  • 15 ml ulei

  • 200 g unt

  • 4 catei usturoi

  • 1 legatura patrunjel

Instructiuni

  • Incepem aceasta reteta de paine rapida la tigaie prin a combina ingredintele solide si punem faina intr-un bol.
  • Urmatorul pas este sa adaugam praful de copt, sarea si sa mixam bine ca sa se distribuie uniform in compozitie.
  • Acum combinam ingredientele lichide si punem iaurtul in alt bol.
  • Incontinuare adaugam apa si mixam bine ca iaurtul sa se dizolve foarte bine.
  • Urmatorul pas este sa punem ingredientele lichide peste cele solide, dupa care amestecam cu o paleta pana se incorporeaza bine.
  • Dupa aceasta ne apucam de framantat.
  • Acum adaugam uleiul si mai framantam bine.

    Apasa butonul de abonare din coltul din dreapta jos pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.
  • In continuare punem aluatul pe masa si impartim in 20 de bucati.
  • Urmatorul pas este sa formam bucatile in bilute.
  • Punem putina faina pe o farfurie si punem bilutele dupa care le acoperim cu folie alimentara ca sa nu prinda crusta.
  • Acum luam fiecare biluta si o intindem la un diametru de aproximativ 11 cm, dupa care le acoperim cu un prosop.
  • Acum punem o tigaie la incins la foc mediu si ne apucam de prajit.
  • Urmatorul pas este sa topim untul, zdrobim usturoiul, taiem patrunjelul si le amestecam bine.
  • Acum suntem gata sa dam painicile cu unt.
  • Speram ca ti-a placut reteta noastra , iti doresc pofta buna si nu uita sa dai abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Notite

    Advertisements

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *