Prima pagină » 12 idei geniale cu foietaj

12 idei geniale cu foietaj

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom face impreuna 12 idei geniale cu foietaj si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.

In acest secol al vitezei, cand timpul este o resursa tot mai pretioasa. Gatitul poate parea o activitate demodata si timp consumator. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la gustul si aroma delicioasa a mancarii proaspete si delicioase. Foietajul poate fi un ingredient extrem de versatil si rapid de pregatit, cu care putem realiza diverse retete in mai putin de 30 de minute.

Advertisements

Foietajul poate fi utilizat in multe feluri si poate fi combinat cu o varietate de ingrediente pentru a crea o varietate de retete delicioase si satisfacatoare. Datorita naturii sale versatile, foietajul poate fi folosit atat in preparate dulci, cat si sarate, si poate fi umplut cu diverse combinatii de ingrediente. De la crema de branza, ciocolata si gemurile de fructe proaspete, pana la cabanosi si crenvusti. Foietajul poate fi transformat intr-o varietate de gustari delicioase si rapide de pregatit.

In plus, folosirea foietajului de cumparat poate fi o abordare mai rapida decat retetele traditionale pe care le-am invatat impreuna sa le facem si care necesita pregatirea aluatului de la zero. Ceea ce il face o optiune ideala pentru persoanele care doresc sa gaseasca solutii rapide si satisfacatoare in bucatarie.

Iata 12 idei geniale si rapide cu foietaj, care ne pot salva atunci cand suntem in graba si nu avem timp sa gatim.

Asteptam parerile voastre si comentarile legate de aceasta reteta.

12 idei geniale cu foietaj
Advertisements

12 idei geniale cu foietaj

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • foietaj

  • crema branza

  • zahar

  • capsuni

  • zmeura

  • gem visine

  • ciocolata

  • crenvusti

  • masline verzi fara sanbure

  • masline negre fara sambure

  • cascaval

  • cabanosi

Instructiuni

  • Incepem aceasta reteta de 12 idei geniale si rapide cu foietaj prin a face aperitivele si radem cascavalul.
  • Urmatorul pas este sa dam cu putina faina pe masa si punem prima foaie de foietaj.
  • Dupa care adaugam cascavalul si urmatoarea foaie de foietaj.
  • Acum dam cu faina peste si ne apucam sa intindem pana ajungem la grosimea unei foi normale de foietaj.
  • Tipul de coacere este la cuptorul preincalzit la 180 C circa 15-20 min.
  • Flori cu masline
  • Spic de grau cu cabanos
  • Flori cu crenvusti
  • Covrig cu cascaval si crenvusti
  • Acum ne apucam de desert si amestecam crema de branza cu zaharul.
  • Dam din nou cu faina pe masa si punem foietajul.
  • Flori cu gem de visine si zmeura
  • Frunze cu gem de visine si zmeura

    Apasa butonul de abonare din coltul din dreapta jos pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.
  • 7. Conuri cu crema branza si zmeura
  • Flori cu crema branza si zmeura
  • Flori cu ciocolata
  • 10. Flori cu crema branza
  • 11. Romburi cu crema branza si capsuni
  • 12. Strudel cu crema branza si ciocolata
  • Speram ca ti-a placut reteta noastra , iti doresc pofta buna si nu uita sa dai abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Notite

    Advertisements

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *