Prima pagină » Cartofi copti la cuptor Hasselback

Cartofi copti la cuptor Hasselback

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom face impreuna cartofi copti la cuptor Hasselback. Invitatii vor spune ca ati gatit ca un chef si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.

Bucura-te de deliciul crocant si savuros al cartofilor copti la cuptor in stil Hasselback! Aceasta reteta iti va incanta simturile si te va teleporta intr-o lume de arome tentante si gusturi irezistibile.

Advertisements

Imaginaza-ti cartofii proaspeti, cu coaja lor rumenita si subtil crocanta, taiati in felii subtiri, dar pastrandu-si forma intacta. Fiecare felie devine un mic buncar plin de arome care te asteapta sa il explorezi.

Poti sa te joci cu aromele si sa adaugi ingrediente speciale. Poate doresti sa adaugi bucati de unt sarat care se topesc in felii. Oferind o tentatie suplimentara si o senzatie de rasfat in fiecare inghititura. Sau poti presara pe deasupra ierburi aromatice proaspete, care vor completa gustul delicat al cartofilor.

Cu fiecare portie de cartofi copti la cuptor in coaja Hasselback, vei incerca bucuria gustului autentic, preparat cu dragoste si ingrijire. Daca vrei sa aduci un zambet pe buzele celor dragi, impartaseste-le aceasta reteta si vei vedea cum veti crea amintiri si momente speciale impreuna.

Asteptam parerile voastre si comentarile legate de aceasta reteta.

Cartofi copti la cuptor Hasselback
Advertisements

Cartofi copti la cuptor Hasselback

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • 6 cartofi

  • 5 catei usturoi

  • 60 g unt

  • 45 ml ulei masline

  • ½ lingurita cimbru

  • sare

  • piper

  • rozmarin

  • Decor
  • patrunjel

Instructiuni

  • Acum vom face exceptionali cartofi Hasselback si luam cartofi si ii spalam bine pentru ca ii vom face cu coaja.
  • In continuare luam 2 linguri de lemn cu coada rotunda sau betisoare de frigarui si taiem cartofii lasand la baza cam 5 mm netaiat.
  • Acum luam ustoroiul si il zdrobil doar cu cutitul.
  • Luam o tigaie o punem la foc mic, adaugam usturoiul, untul, uleiul de masline, cimbrul si amestecam 3-4 min. cand acesta incepe sa fiarba.
  • Urmatorul pas este sa strecuram.
  • In continuare luam o tava, punem hartie de copt si punem cartofii.
    Apasa butonul de abonare din coltul din dreapta jos pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.
  • Luam o pensula si dam cartofii cu jumatate din uleiul cu unt si mirodenii. Acum punem sare si piper dupa gust.
  • Bagam la cuptorul preincalzit la 200 C circa 30 min.
  • Scoatem cartofii si adaugam peste rozmarin si alte ierburi care va plac.
  • Acum luam restul de ulei cu unt si il dam peste cartofi.
  • Mai bagam la cuptorul preincalzit la 200 C inca 30 min.
  • Speram ca ti-a placut reteta noastra , iti doresc pofta buna si nu uita sa dai abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Notite

    Advertisements

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *