Prima pagină » Cheesecake cu capsuni si ciocolata

Cheesecake cu capsuni si ciocolata

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom face impreuna un cheesecake cu capsuni si ciocolata si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.

Azi am descoperit un desert care m-a cucerit instant: cheesecake cu capsuni si ciocolata! 🍰❤️ Nu pot să vă descriu în detaliu cât de delicios este, dar trebuie să mă credeți pe cuvânt.

Advertisements

Este o combinație perfectă între gustul dulce și acidulat al capsunilor proaspete și intensitatea ciocolatată care se topește în gură. Textura cremoasă a brânzei deasupra unui blat crocant de biscuiți completează în mod magic acest desert minunat.

Cu fiecare înghițitură, veți simți cum savurați bucuria pură a unei combinații clasice care încântă simțurile. Este genul de desert pe care îl veți dori mereu în farfurie și pe care îl veți împărtăși cu plăcere cu prietenii și familia.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei dulciuri absolut irezistibile, cheesecake cu capsuni și ciocolata este alegerea perfectă. Încercați-l și veți fi răsfățați cu o explozie de arome și o experiență gustativă de neuitat. 🍓🍫🤤

Asteptam parerile voastre si comentarile legate de aceasta reteta.

Cheesecake cu capsuni si ciocolata
Advertisements

Cheesecake cu capsuni si ciocolata

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • Blat
  • 300 g biscuiti digestivi

  • 160 g unt

  • 50 g zahar pudra

  • 40 g nuttela

  • Crema
  • 500 g capsuni

  • 700 g crema branza

  • 200 ml frisca lichida indulcita

  • 1 lingurita esenta vanilie

  • 140 g lapte condensat indulcit

  • 40 g gelatina

  • Décor
  • 200 g nutella

  • 30 ml ulei

  • 100 g ciocolata neagra

  • 5 capsuni

Instructiuni

  • Ne apucam de cheesecake cu capsuni si ciocolata si macinam 300 g biscuiti digestivi.
  • Peste adaugam 160 g unt, 50 g zahar pudra, 40 g Nutella si amestecam bine.
  • Acum luam o forma de 26 diametru si turnam compozitia de biscuiti.
  • presam bine cu un pahar.
  • Bagam la frigider pentru 30 de minute sau pana facem crema.
  • Urmatorul pas este sa ne apucam de crema si pasam 500 g capsuni.
  • In continuare punem 40 g gelatina la hidratat in apa rece.
  • Acum luam 200 ml frisca si o batem bine.
  • Mai adaugam 5 galbenusuri, 70 g amidon si amestecam.
  • Adaugam intr-un bol 700 g crema branza, 500 g capsuni pasate, 200 ml frisca batuta bine, 1 lingurita esenta vanilie, 140 g lapte condensat, 40 g gelatina hidratata si amestecam bine.
    Apasa butonul de abonare din coltul din dreapta jos pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.
  • Turnam compozitia peste blatul de biscuiti.
  • Bagam la frigider pentru 30 de minute sau pana pregatim decorul.
  • Luam 200 g Nutella la temperatura camerei, turnam peste 30 ml ulei si amestecam bine.
  • Turnam compozitia peste cheesecake si bagam la frigider pana terminam restul de décor.
  • Acum luam 100 g ciocolata neagra si o topim.
  • Luam o folie alimentara, bagam in push ciocolata si facem pe folie ca o improscatura.
  • Luam 4 – 5 boluri mici si luam foliile si le punem peste aceste boluri si lasam la intarit la frigider.
  • Speram ca ti-a placut reteta noastra , iti doresc pofta buna si nu uita sa dai abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Notite

    Advertisements

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *