Prima pagină » Chiftelute la cuptor invelite in piure

Chiftelute la cuptor invelite in piure

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom face impreuna cele mai delicioase chiftelute la cuptor invelite in piure si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.

Astazi vă prezentăm cea mai delicioasă rețetă de chiftelute la cuptor invelite in piure!

Advertisements

Suntem entuziasmați să vă împărtășim această mâncare savuroasă și ușor de pregătit, perfectă pentru întreaga familie. Chiftelele noastre sunt suculente și aromate, coapte până la perfectiune, iar piureul cremos completează perfect această masă delicioasă.

Cu ingredientele potrivite și puțină migală, veți obține un preparat gustos și reconfortant. Cuptorul ne permite să obținem o textură crocantă în timp ce păstrăm savoarea naturală a ingredientelor. Încercați această rețetă minunată și veți fi încântați de rezultatul final.

Nu uitați să dați un like videoclipului nostru și să vă abonați pentru a fi la curent cu cele mai bune rețete! Așteptăm să vă vedem bucătărind alături de noi!

Asteptam parerile voastre si comentarile legate de aceasta reteta.

Chiftelute la cuptor invelite in piure
Advertisements

Chiftelute la cuptor invelite in piure

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • Piure
  • 880 g cartofi curatati

  • 1 lingurita sare

  • 25 g unt

  • 50 ml lapte

  • 1 legatura marar

  • Chiftelute
  • 550 g carne tocata mixata

  • 1 lingurita sare

  • ½ lingurita piper

  • 1 lingurita cimbru

  • 10 g usturoi

  • 1 ou

  • Décor
  • 1 ou

Instructiuni

  • Ne apucam de cele mai delicioase chifele la cuptor si taiem 880 g de cartofi curatati.
  • Ii punem la fiert pentru piure.
  • Dupa ce au fiert ii punem in bol si ii pasam.
  • Incontinuare adaugam 25 g unt si mixam.
  • Urmatorul pas este sa mai punem 50 ml lapte, 1 legatura marar si mixam.
  • Mai punem sare si mixam din nou.
  • Dua ce s-a racit bagam la frigider pentru 2 ore.
  • Acum ne apucam de chiftelute si punem 550 g de carne tocata mixta (vita-porc) intr-un bol.
  • Mai adaugam 1 lingurita sare, ½ lingurita piper, 1 lingurita cimbru, 10 g usturoi, 1 ou si mixam bine.
    Apasa butonul de abonare din coltul din dreapta jos pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.
  • Urmatorul pas este sa impartim carnea in 10 parti egale si sa facem 10 bilute.
  • Bagam la frigider pentru 30 min.
  • Impartim si piureul in 10 parti egale si facem si din acesta 10 bilute.
  • Presam usor bilutele de piure si le aplatizam.
  • Urmatorul pas este sa punem chiftelutele deasupra.
  • In continuare luam si acoperim aproape toata chifteaua cu piureul.
  • Acum luam un vas de yena si il dam cu putin ulei.
  • Punem chiftelutele in vas.
  • Bagam la cuptorul preincalzit la 180 C circa 25 -30 min.
  • Acum batem 1 ou si dam deasupra chiftelutelor.
  • Mai bagam la cuptor circa 10 min.
  • Speram ca ti-a placut reteta noastra , iti doresc pofta buna si nu uita sa dai abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Notite

    Advertisements

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *