Prima pagină » Prajitura cu branza lapte condensat

Prajitura cu branza lapte condensat

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom face impreuna cea mai buna prajitura cu branza lapte condensat. Si nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.

Bun venit pe canalul nostru culinar, unde astăzi vă vom dezvălui secretul celei mai delicioase prăjituri cu brânză de vaci și lapte condensat! Cu o textură fină și un gust desăvârșit, această prăjitură va cuceri cu siguranță inimile tuturor iubitorilor de deserturi lactate.

Advertisements

Pregătirea acestei minunății prajitura cu branza lapte condensat începe cu un aluat pufos, făcut în casă. Care se combină perfect cu un amestec bogat de brânză de vaci proaspătă și lapte condensat dulce. Conferind desertului o consistență unică și o dulceață subtilă.

Ingrediente naturale și pasiunea pentru bucătărie sunt cheia succesului acestei rețete. Vă vom îndruma pas cu pas, astfel încât și cei mai puțin experimentați bucătari să reușească să obțină un rezultat spectaculos.

Așa că, dacă vreți să impresionați familia sau prietenii cu un desert de neuitat, nu ratați acest tutorial. Asigurați-vă că dați click pe butonul de “Like” și vă abonați la canalul nostru pentru a fi la curent cu cele mai delicioase rețete. Mulțumim că ne urmăriți și să avem parte de momente dulci împreună!

Asteptam parerile voastre si comentarile legate de aceasta reteta.

Prajitura cu branza de vaci si lapte condensat
Advertisements

Prajitura cu branza de vaci si lapte condensat

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • Blat
  • 4 oua

  • 160 g zahar

  • 73 ml ulei

  • 130 ml kefir

  • 130 g faina

  • ½ lingurita sare

  • Crema
  • 12 g gelatina

  • 180 ml lapte

  • 440 g branza dulce de vaci

  • 150 g zahar

  • Decor
  • 100 ml lapte condensat

  • 30 g nuca cocos

Instructiuni

  • Ne apucam de cea mai buna prajitura cu branza de vaci si lapte condensat si punem 4 oua intr-un bol.
  • Punem 160 g zahar si mixam
  • Mai adaugam 73 ml ulei, 130 ml kefir si mixam bine.
  • Acum punem 130 g de faina intr-un bol, ½ lingurita sare si mixam sa se distribuie uniform in compozitie.
  • Acum punem ingredientele solide peste cele lichide si amestecam bine.
  • Luam un vas de yena sau o tava de 21×29 cm dam cu putin ulei, punem hartie de copt si mai dam cu ulei.
  • Turnam compozitia in vas.
  • Bagam la cuptorul preincalzit la 180 C circa 40 min.
    Apasa butonul de abonare din coltul din dreapta jos pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.
  • Dupa ce s-au racit indreptam si taiem blatul in 2 parti.
  • Acum ne apucam de crema si punem 440 g branza dulce de vaci intr-un bol.
  • Mai adaugam 150 g zahar si mixam cu un blender vertical.
  • Incalzim 20 ml din 180 ml de lapte, turnam peste gelatina si amestecam.
  • Dupa aceasta turnam.
  • Acum punem laptele peste branza si mixam.
  • Urmatorul pas este sa adaugam prima bucata de blat, crema, a 2-a bucata de blat.
  • Acum adaugam laptele condensat si il intindem bine.
  • La final presaram nuca de cocos deasupra.
  • Bagam la frigider pentru 4 ore.
  • Speram ca ti-a placut reteta noastra , iti doresc pofta buna si nu uita sa dai abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Notite

    Advertisements

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *