Prima pagină » Omleta pufoasa cu carne de pui

Omleta pufoasa cu carne de pui

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom face impreuna omleta pufoasa cu carne de pui. Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.

Descoperă bucuria autentică a gustului în bucătăria noastră, cu noul nostru deliciu: omleta pufoasa cu carne de pui! Aroma suculentă a cărnii se împletește într-o armonie desăvârșită cu ingrediente proaspete, creând o experiență gustativă cu adevărat memorabilă.

Advertisements

Fiecare mușcătură devine o călătorie culinară plină de surprize, dezvăluind o textură delicată și un gust inconfundabil, gata să îți satisfacă pofta oricând. În mâinile noastre, cele mai fine ingrediente devin adevărate opere de artă gastronomică, transformându-le într-o explozie de savoare. Indiferent dacă îți începi ziua cu o omletă savuroasă sau dorești o cină rapidă și delicioasă, omleta noastră cu carne de pui este alegerea perfectă.

Vino să descoperi bucuria autentică a gustului în fiecare mușcătură, cu omleta cu carne de pui, acum disponibilă în meniul nostru. Echipa noastră abia așteaptă să îți răsfețe simțurile!

Asteptam parerile voastre si comentarile legate de aceasta reteta.

Omleta pufoasa cu carne de pui
Advertisements

Omleta pufoasa cu carne de pui

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 550 g piept de pui

  • 3 oua

  • 1 lingurita sare

  • 1 lingurita boia dulce

  • ½ lingurita piper

  • 43 g maioneza

  • 60 g faina

  • 100 g mozzarella

  • 2 lingurite patrunjel uscat

  • 1 lingurita usturoi

Instructiuni

  • Ne apucam de mini omplete cu carne de pui si taiam marunt 550 g piept de pui.
  • Urmatorul pas este sa punem peste pui 3 oua, 1 lingurita sare, 1 lingurita boia dulce, ½ lingurita piper, 43 g maioneza si mixam.
  • Urmatorul pas este sa amestecam bine.
  • In continuare adaugam 60 g faina treptat si mixam.
    Apasa butonul de abonare din coltul din dreapta jos pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare si daca vrei sa ne sustii te anuntam ca gasesti linkul la cartea noastra de bucate digitala de pe Amazon in descrierea retetei si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.
  • Peste mai adaugam 2 lingurite de patrunjel uscat, 100 g mozzarella, 1 lingurita usturoi si mixam din nou.
  • Urmatorul pas este sa dam o tigaie cu ulei, dam la mic si lasam la incins.
  • Luam o ustensila de decupat metalica rotunda si punem in ea compozitia.
  • Dupa aceasta punem capacul la tigaie si lasam 10 min.
  • Dupa aceasta le intoarcem si lasam pana se prajesc si pe partea cealalta.
  • Speram ca ti-a placut reteta noastra , iti dorim pofta buna si nu uita sa dai abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Notite

    Advertisements

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *