Prima pagină » Prajitura aperitiv cu masline si branza

Prajitura aperitiv cu masline si branza

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom face impreuna o prajitura aperitiv cu masline si branza feta, excelenta si sanatoasa si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.

Ați visat vreodată la o experiență culinară care să vă răpească simțurile? Ei bine, a venit momentul să vă împărtășesc secretul gustului absolut perfect al aperitivelor! Astăzi, vă invit în universul delicios al prăjiturii aperitiv cu măsline, brânză feta și ulei de măsline. Este ca o sinfonie de arome și texturi care explodează în gură într-un dans gustativ inconfundabil.

Advertisements

Această rețetă simplă, prajitura aperitiv cu masline si branza, dar sofisticată, aduce în armonie gustul intens al măslinilor, cremozitatea seducătoare a brânzei feta și sublima aroma a uleiului de măsline. Este perfectă pentru orice ocazie – petreceri, întâlniri cu prietenii sau momente de răsfăț pur pentru simțurile voastre. Cu toate acestea, păstrez câteva detalii secrete pentru a vă stârni curiozitatea.

Sunteți pregătiți pentru o călătorie gustativă inegalabilă? Așteptați-vă să fiți răsfățați cu fiecare mușcătură!

Asteptam parerile voastre si comentarile legate de aceasta reteta.

Prajitura aperitiv cu masline si branza
Advertisements

Prajitura aperitiv cu masline si branza

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • 1 ceapa

  • 50 ml ulei masline

  • 4 fire ceapa verde

  • 1 lingurita patrunjel uscat

  • 170 g masline fara sambure

  • 200 g branza feta

  • 400 g faina

  • 10 g praf de copt

  • 1 lingurita sare

  • 120 ml ulei masline

  • 125 ml suc de portocale

  • 237 ml apa

  • 3 oua

  • 10 g seiminte de susan negru

Instructiuni

  • Ne apucam de aceasta prajitura aperitiv cu masline si branza feta prin a taia 1 ceapa bucatele.
  • Mai taiem 4 fire de ceapa verde, 170 g masline fara sambure si sfaramam 200 g branza feta.
  • Urmatorul pas este sa punem 400 g faina intr-un bol.
  • Mai adaugam 10 g praf de copt, 1 lingurita sare si mixam sa se distribuie uniform in compozitie.
  • In continuare punem o tigaie la foc mic, adaugam 50 ml ulei masline, ceapa taiata si o calim.
  • Atunci cand s-a calit punem ceapa verde taiata si mai lasam 1 minut.
  • Urmatorul pas este sa punem 120 ml ulei de masline intr-un bol.
  • Mai adaugam 125 ml suc de portocale, 237 ml apa, 3 oua si mixam bine.
    Apasa butonul de abonare din coltul din dreapta jos pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare si daca vrei sa ne sustii te anuntam ca gasesti linkul la cartea noastra de bucate digitala de pe Amazon in descrierea retetei si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.
  • In continuare adaugam faina peste ingredientele lichide si mixam, dupa care amestecam cu o spatula bine.
  • Urmatorul pas este sa adaugam 1 lingurita patrunjel uscat, maslinele taiate, branza feta maruntita, ceapa calita si amestecam.
  • Acum luam o forma de 23 cm punem hartie de copt si o dam cu putin ulei de masline.
  • In continuare turnam compotia in forma si nivelam.
  • Presaram cu 10 g seminte de susan, dupa care bagam la cuptorul preincalzit la 180 C circa 55 min.
  • Speram ca ti-a placut reteta noastra , iti dorim pofta buna si nu uita sa dai abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Notite

    Advertisements

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *