Prima pagină » Salam Biscuiti Cu Nuca Si Rahat.

Salam Biscuiti Cu Nuca Si Rahat.

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom pregati impreuna cea mai simpla si cea mai delicioasa reteta de salam de biscuiti cu nuca si rahat. Reteta salam biscuiti isi are originile in Italia si Portugalia si este un pic diferita de ceea ce fac romani.

Cu origini italiene si portugheze a fost modificata de romani si adusa la stadiul de acum. Un desert delicioas, salam biscuiti cu nuca si rahat reteta este unul dintre prajiturile cu care ne bucuram musafirii si copii de sarbatori.

Advertisements

Ce alte reteta de prajituri mai faceti cu aceste ingrediente?

Asteptam parerile voastre.

Cea Mai Delicioasa Reteta De Salam De Biscuiti Cu Nuca Si Rahat.
Advertisements

Cea Mai Delicioasa Reteta De Salam De Biscuiti Cu Nuca Si Rahat.

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • 1 kg biscuiti (populari)

  • 150 g nuca

  • 600 ml lapte

  • 150 g zahar

  • 150 g rahat

  • 200 g unt

  • 40 g cacao

  • 2 linguri esenta rom

  • nuca cocos

Instructiuni

  • Incepem aceasta reteta de salam de biscuiti cu nuca si rahat prin a rupe biscuitii. Atentie nu ii rupem foarte mici deoarece nu se vor mai vedea in salam.
  • Acum maruntim nucile. Atentie nu le macinam din aceeasi cauza sa arate frumos in compozitie.
  • In continuare punem la foc mediu laptele si lasam sa se incalzeasca un pic. Urmatorul pas este sa adaugam zaharul, rahatul si mestecam pana se topesc.
  • Acum adaugam untul si amesteca pana de topeste.

    Nu uitati apasati butonul de abonare pe youtube pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare.

  • Mai adaugam cacaua, esenta de rom si amestecam sa se distribuie uniform in compozitie.
  • In continuare luam oala de pe foc si adaugam biscuitii, nucile si amestecam usor sa nu sfaramam pre mult biscuiti.
  • Dupa ce sa racit un pic, sa nu ne arem la maini, varsam compozitia pe o folie.
  • Acum aranjam si rulam compozitia.
  • Dupa care strangem la capete bine si presam ca sa devina compact.
  • Mai rulam sa ii dam o foarma frumoasa de salam.
  • Bagam la frigider 6 ore sau la congelator 3 ore.
  • In continuare desfacem folia se tavalim prin nuca de cocos.
  • Speram ca va placut reteta noastra , va dorim pofta buna si nu uitati sa dati abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Advertisements

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*