Prima pagină » Prajitura cu branza dulce de vaci

Prajitura cu branza dulce de vaci

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom face impreuna cea mai tare prajitura cu branza dulce de vaci si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.

Cea mai tare prăjitură cu brânză dulce de vaci este o delicioasă îmbinare între savoare și răsfăț pentru papilele gustative. Cu un blat pufos, realizat cu unt aromat, aceasta alcătuiește baza perfectă pentru umplutura sa incredibilă. Crema de brânză dulce de vaci, îndulcită cu puțin zahăr, se îmbină armonios si da un gust delicios.

Advertisements

Cu fiecare mușcătură, prajitura cu branza dulce de vaci te învăluie într-un gust inconfundabil, răsfățându-ți simțurile și aducându-ți aminte de copilărie și momentele fericite petrecute alături de cei dragi. Textura sa cremoasă și aromată se topește în gură, lăsând un gust subtil de brânză dulce.

O prăjitură cu brânză dulce de vaci este un desert rafinat, potrivit pentru orice ocazie, fie că ești într-o zi obișnuită sau la o sărbătoare specială.

Cu siguranță, această delicatesă va cuceri inimile tuturor celor care o încearcă și va deveni rapid preferata oricărei mese festive.

Asteptam parerile voastre si comentarile legate de aceasta reteta.

Prajitura cu branza dulce de vaci
Advertisements

Prajitura cu branza dulce de vaci

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • Blat
  • 3 oua

  • 165 g zahar

  • 110 ml ulei

  • 80 ml lapte

  • 120 g faina

  • 16 g praf de copt

  • sare

  • Crema
  • 300 g branza dulce de vaci

  • 2 oua

  • 40 g zahar

  • 8 grame amidon porumb

  • Decor
  • 50 g zahar pudra

Instructiuni

  • Ne apucam de aceasta prajitura cu branza dulce de vaci si punem 3 oua intr-un bol.
  • Mai adaugam 165 g zahar, 110 ml ulei, 80 ml lapte si mixam bine.
  • Urmatorul pas este sa punem 120 g faina intr-un bol.
  • Peste mai punem 16 g praf de copt, sare si mixam bine sa se distribuie uniform in compozitie.
  • Acum adaugam ingredientele solide peste cele lichide si mixam.
  • In continuare luam un vas de yena de 21×29 cm si il dam cu putin ulei, adaugam hartie de copt, dupa care mai dam cu putin ulei.
    Apasa butonul de abonare din coltul din dreapta jos pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.
  • Bagam la frigider pentru 30 de minute sau pana pregatim decorul.
  • Mai adaugam 2 oua, 40 g zahar, 8 g amidon de porumb si mixam din nou.
  • Dupa aceasta punem compozitia intr-un push.
  • Turnam aluatul in vas.
  • Acum cu pushul tragem 3 linii pe latura mica si 4 linii pe latura mare, dupa care facem si marginile.
  • Bagam la cuptorul preincalzit la 180 C circa 35-40 de minute.
  • Decoram cu zahar pudra.
  • Speram ca ti-a placut reteta noastra , iti doresc pofta buna si nu uita sa dai abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Notite

    Advertisements

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *