Prima pagină » Chiftele din cartofi si mozzarella

Chiftele din cartofi si mozzarella

Salut si bine ati venit pe Bucatarie cu delicii. Numele meu este Inel Bogdan si astazi vom face impreuna cea mai tare reteta de chiftele din cartofi si mozzarella. Si nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.

Descoperă o explozie de savoare cu cele mai delicioase chiftele din cartofi si mozzarella ! Această rețetă inovatoare îmbină cu măiestrie tradiția culinară cu note contemporane. Oferind o experiență gustativă de neuitat. Imaginația și pasiunea pentru bucătărie se întâlnesc în aceste chiftele minunate. In care cartofii fierți devin cremoși, iar mozzarella proaspătă și mărarul tocat fin adaugă o notă aparte de rafinament.

Advertisements

Fiecare mușcătură îți va stârni simțurile cu arome îmbietoare și o textură perfect echilibrată, în care consistența moale din interior se împletește armonios cu crusta crocantă. Indiferent de ocazie, aceste chiftele reprezintă alegerea ideală, fie că vrei să impresionezi la o petrecere, să surprinzi cu un prânz rapid sau să savurezi o masă festivă.

Nu ezita să le încerci alături de sosuri delicioase sau alături de o salată proaspătă, pentru a transforma fiecare masă într-o experiență gourmet. Bucură-te de o explozie de gusturi și satisfă-ți pofta cu aceste chiftele spectaculoase!

Asteptam parerile voastre si comentarile legate de aceasta reteta.

Chiftele din cartofi si mozzarella
Advertisements

Chiftele din cartofi si mozzarella

Reteta de Bogdan Inel

Ingrediente

  • 800 g cartofi decojiti

  • 14 g unt

  • 1 morcov

  • 1 legatura patrunjel

  • 150 g mozzarella

  • 1 lingurita sare

  • ½ lingurita piper

  • 2 oua

  • 30 g kefir

  • 24 g faina

Instructiuni

  • Ne apucam de cea mai tare reteta de chiftele de cartofi cu mozzarella si taiem 800 g cartofi, dupa care ii punem la fiert.
  • Dupa ce s-au fiert in pasam.
  • Acum dam un morcov pe razatoare.
  • Dupa punem o tigaie la foc mic si adaugam 14 g unt si il topim.
  • In continuare adaugam morcovul si il calim un pic.
  • Dupa aceasta adaugam peste piure, morcovul calit, legatura de patrunjel tocat, 150 g mozzarella, 1 lingurita sare, ½ lingurita piper si amestecam bine.
    Apasa butonul de abonare din coltul din dreapta jos pentru a fi alaturi de noi la retetele urmatoare si Nu uita daca eu pot sa o fac o poti face si tu.
  • Urmatorul pas este sa punem 2 oua intr-un bol.
  • Mai adaugam 30 g kefir, 24 g faina si mixam.
  • Facem bilute din piureu si le trecem prin ou, dupa care le punem la prajit.
  • La sfarsit decoram dupa bunul plac, noi am optat pentru o smantana grasa.
  • Speram ca ti-a placut reteta noastra , iti doresc pofta buna si nu uita sa dai abonare si like pentru a ne sustine in realizarea mai multor retete.

Video

Notite

    Advertisements

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *